Bjäreterrassen, en Skåneby i Torekov

Ekdahls Lycka och Alfred Svens Väg, Torekov

Nu byggs den andra och sista etappen av projektet Bjäreterrassen i sommarparadiset Torekov. Här växer ett mysigt och genuint område fram med karaktäristiska vitputsade skånehus med branta takvinklar och lertegel framtagna av den välkände Torekov-arkitekten och formgivaren Stephan Gip. Tillsammans med färdigställda hus i etapp ett blir Bjäreterrassen ett modernt semesterboende med gammal skön skånsk bykänsla och med en tennisbana, utomhuspool samt ett rogivande orangeri. Här erbjuds ett bekymmersfritt sommar- eller permanentboende med promenadavstånd till både hav, by och natur. Priser mellan 2.895.000 och 3.450.000 kr, se separat bild för priser!

Antal rum
3 rum
Boarea
91 Kvm
Pris
3 215 000 kr
Oskar Persson
Oskar Persson
Fastighetsmäklare

Fakta

Allmänt

Boarea:
ca 91 Kvm (Areauppgifter enligt ritning)
Antal rum:
3 rum
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun:
Båstad
Skattesats:
30.92%
Område:
Torekov

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
2017
Fönster:
Tvåglas
Ventilation:
Mekanisk
Tv- internetutbud:
Fiberanslutning via Bjärekraft. Bostadsrättshavaren tecknar själv abonnemang

Ekonomi

Avgift:
2 992 kr/mån
Ingår i avgiften:
Vatten, sophantering
Andelstal, avgift:
1.69%
Andelstal, ägande:
1.69%
Förening:
Brf Bjäreterrassen 2

Uppvärming och energi

Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Energideklaration:
Ej utförd

Driftskostnader

Total driftskostnad: 9 600 kr/år, varav:
Värme:
6 000 kr/år
El:
3 600 kr/år
Kommentar:
Då bostadsrätterna ej är uppförda är driftkostnaderna beräknade och avser permanentboendehushåll. Kostnad för TV/bredband/telefoni samt hemförsäkring med bostadsrättstillägg tillkommer till ovan angiven driftskostnad

Beskrivning

Föreningen

Brf Bjäreterrassen 2. Föreningen har 59 lägenheter.

Parkering och trädgård

1 parkeringsplats per bostadsrätt. Trädgård med stensatt uteplats och rymligt förråd, perfekt för trädgårdsredskap eller förvaring.

Gemensamma utrymmen

Föreningen disponerar ett rogivande orangeri med plats för upp till 40 sittande gäster när huset inte räcker till, perfekt för det stora sällskapet. För rekreation finns en privat tennisbana i världsklass samt ett trevligt poolområde för föreningens medlemmar. 

Övrig info

Se bild med enheter till salu samt prislista. Vänligen se bifogad kostnadskalkyl, rumbeskrivning samt planlösning. Kontaktperson i Brf Bjäreterrassen 2, Hari Bajgoric 070-145 78 34 alt. hari.bajgoric@almequity.se på ALM Equity AB.

Vägbeskrivning

Bjäreterrassen ligger längst ut på Bjärehalvöns spets i lugn och rogivande miljö i utkanten av Torekov. Hit tar du dig enkelt med både tåg, buss, flyg och bil. Närmaste flygplats ligger i Ängelholm och hit går inrikesflyg från såväl Bromma som Arlanda och från flygplatsen är det sedan en 30 minuters bilfärd ut till Torekov. Närmaste tågstation är Båstad nya station som har förbindelser både norrifrån och söderifrån. Från tågstationen kan du ta ta bussen eller bilen, och du får räkna med en färd på mellan 20-45 min.

Planritning & Rumsbeskrivning

Planlösning
Genomgående ljus och tilltalande interiör med fina materialval där inget lämnats åt slumpen.

Bottenvåning:
Hall med klinker på golvet. Rymligt badrum med kaklad duschhörna och plats för tvättpelare. Kök och allrum i öppen planlösning där du som köpare ges möjlighet att dela av allrummet för att få ett extra sovrum på bottenvåningen.

Ovanvåning:
Hall/arbetshörna med takkupa. Två rymliga sovrum med takfönster i vardera. Ena sovrummet har dessutom ett charmigt gavelfönster samt en klädkammare. Badrum med kalkad duschhörna.

För närmare specifikation av material och planlösning , vänligen se bifogad rumsbeskrivning och planlösning.

Säljaren reserverar sig för eventuella ändringar.

Intresseanmälan

Karta

Funderar du också på att sälja och vill veta hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer någon av våra mäklare till dig för att berätta mer.