Kv Sandhamn - arkitektritade etagehus

Mitt i underbara Torekov planeras 19 moderna arkitektritade etagehus som nyckelfärdiga äganderätter med både takterrass och privat uteplats. En unik möjlighet att äga din egen bostad i den lilla bypärlan vid havet på Skånes nordvästspets. I kvarteret Sandhamn kan du hitta ditt eget smultronställe på vackra Bjärehalvön, med badrocksavstånd till morgonbryggan och semesterkänsla hela året. Preliminär inflyttning 2025. Gå in på Riksbyggens projektsida via länk nedan för att ta del av all info samt anmäla ditt intresse.

Brisgatan 2B (502)

Torekov
Antal rum
5 rum
Boarea
135 Kvm
Biarea
4 Kvm
Pris
7 895 000 kr

Ansvarig Mäklare

Oskar Persson
Oskar Persson
Fastighetsmäklare

Intresseanmälan

Fakta

Allmänt

Fast.beteckning:
BÅTSMANSÄNGEN 19
Boarea:
ca 135 Kvm (Uppmätning på ritning)
Biarea:
ca 4 Kvm (Uppmätning på ritning)
Tomtarea:
132 Kvm (Fastighetsregistret)
Antal rum:
5 rum
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Kommun:
Båstad
Skattesats:
31.41%
Område:
Torekov

Byggnad

Byggnadstyp:
Etageradhus
Byggnadsår:
2025(Preliminärt)

Servitut och gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning BÅSTAD BÅTSMANSÄNGEN GA:2
Gemensamhetsanläggning BÅSTAD BÅTSMANSÄNGEN GA:1

Planbestämmelser

Detaljplan: Detaljplan för sunnan 10 med flera (2020-05-08)

Beskrivning

ATTRAKTIVA HEM MED SEMESTERKÄNSLA

Torekov är det lilla gemytliga fiskeläget längst ut på skånska Bjärehalvön som sommartid förvandlas till ett semesterparadis för tillresande från både Sverige och kontinenten.

På centralt läge i Torekov har Riksbyggen fått den unika möjligheten att utveckla ett nytt kvarter med moderna hus med äganderätt. Vi planerar att bygga 19 stilfulla etagehus om cirka 135 kvadratmeter i 2,5 plan med flexibla planlösningar som passar lika bra för den växande familjen som för paret som vill leva det goda livet vid havet när barnen flyttat ut. I kvarteret Sandhamn ska vi skapa attraktiva hem för dig som eftersöker ett bekvämt och stimulerande boende med generösa umgängesytor, möjlighet till minst fyra sovrum och ett tredje våningsplan med studiokänsla och ombonad takterrass med by och havs vy.

Det är Jais Landén Krantz arkitekter i Helsingborg som initialt ritat de stilfulla 2,5 planshus med entréer från gatan och privata trädgårdstäppor på baksidan. Husen sammankopplas i mindre grupper och får en gestaltning med inspiration från klassiska skånska gathus. Det blir slanka, strama fasader med huvudentréer från gatan och bara en mindre förgårdsyta framför huset.

Planritning & Rumsbeskrivning

RUMSBESKRIVNING

2,5 plan med flexibel planlösning som passar lika bra för den växande familjen som för paret som vill leva det goda livet vid havet när barnen flyttat ut. Här ska vi skapa attraktiva hem för dig som eftersöker ett bekvämt och lättskött boende med generösa umgängesytor och möjlighet till minst fyra sovrum samt ett tredje våningsplan med studiokänsla och ombonad takterrass med by och havs vy.

Rum
Rummen har vitmålade väggar och socklar. Golven har mattlackad 3-stav ekparkett. Fönsterbänkar av kalksten.

Kök
Köksinredning från Vedum med målade luckor och handtag i metall. Belysning under väggskåp. Induktionshäll och underbyggnadsfläkt i rostfritt. Inbyggnadsugn och micro i högskåp. Helintegrerad diskmaskin.

Badrum/tvätt
Klinkerplattor på golvet och kakel på väggarna, rak läggning.

Golvstående WC-stol. Kommod med lådor och handfat i porslin. Spegelskåp med belysning placeras över kommod. Duschväggar i klarglas.
Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskåp och bänkskiva av laminat. Handdukstork, elansluten. 

Karta