Vårt team

Peter Persson
Om Peter Persson

”P”, som han kallas av de flesta, VD på Jakobssons. Som den stabila ”Bjärepåg” han är tar han sig an alla uppdrag med en härlig entusiasm och alltid enligt mottot ”Ingenting är omöjligt!”. Svingar gärna sina golfklubbor på fritiden.

Peter Persson
Fastighetsmäklare 
Oskar Persson
Om Oskar Persson

Högskoleutbildad fastighetsmäklare. 5:e generationen, som med god lokalkännedom och stor ödmjukhet tagit sig an vår vackra halvö. Bra mentorer i mor, far och morfar.

Oskar Persson
Fastighetsmäklare 
Maria Persson
Om Maria Persson

Fjärde generationen, och den som håller ordning på oss andra, kontoret och ekonomin. Tittar till sommarhus och fotograferar vackra miljöer.

Maria Persson
Ekonomiansvarig 
Anna Gustavsson
Om Anna Gustavsson

Högskoleutbildad fastighetsmäklare. Anna har tidigare arbetat på bank och har stor insikt i mäklarbranschen. Noggrann och serviceinriktad tjej som känner sitt Bjäre väl.

Anna Gustavsson
Fastighetsmäklare 
Vilma Persson
Om Vilma Persson
Vilma Persson
Assistent/Vintertillsyn 

Här finns vi

Kontoret

Vill du besöka oss finns vi på Båtsmansgatan 14 i Torekov. Du är alltid varmt välkommen in för att diskutera bostäder över en kopp kaffe.

Öppettider

På vardagar finns alltid någon av oss på plats mellan 9.00 och 17.00, med lunch mellan 12.00 och 13.00. På helgen kan du alltid nå någon av våra mäklare på 0431-36 35 00.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort vi kan. Vi hörs!