Intresseanmälan

Kv Sandhamn - arkitektritade etagehus

Torekov är det lilla gemytliga fiskeläget längst ut på skånska Bjärehalvön som sommartid förvandlas till ett semesterparadis för tillresande från både Sverige och kontinenten.

På centralt läge i Torekov har Riksbyggen fått den unika möjligheten att utveckla ett nytt kvarter med moderna hus med äganderätt. Vi planerar att bygga 19 stilfulla etagehus om cirka 135 kvadratmeter i 2,5 plan med flexibla planlösningar som passar lika bra för den växande familjen som för paret som vill leva det goda livet vid havet när barnen flyttat ut. I kvarteret Sandhamn ska vi skapa attraktiva hem för dig som eftersöker ett bekvämt och stimulerande boende med generösa umgängesytor, möjlighet till minst fyra sovrum och ett tredje våningsplan med studiokänsla och ombonad takterrass med by och havs vy.

Det är Jais Landén Krantz arkitekter i Helsingborg som initialt ritat de stilfulla 2,5 planshus med entréer från gatan och privata trädgårdstäppor på baksidan. Husen sammankopplas i mindre grupper och får en gestaltning med inspiration från klassiska skånska gathus. Det blir slanka, strama fasader med huvudentréer från gatan och bara en mindre förgårdsyta framför huset.

Kv Sandhamn

Torekov
Visa alla bilder
Ansvarig
Oskar Persson
Fastighetsmäklare

Intresseanmälan