Intresseanmälan

Bonum Brf Förslövsängar

I Förslöv strax utanför Båstad planeras 45 bostadsrätter på ett till fyra rum fördelade på mellan 38—100 kvm, för dig som fyllt 55 år. Här vill vi skapa ett kvarter med bykänsla där man kan mötas och lära känna varandra. Bostäderna kommer placeras varsamt kring en mysig innergård där alla bostäder har balkong vända mot öst, syd eller väst.
På den gemensamma innergården planeras umgängesytor som samverkar på olika sätt kring vattenstråket, grillplatser omgärdad av en kryddträdgård, bärbuskar och fruktträd. Vi planerar även olika upphöjda odlingar som skapar granngemenskap och engagemang. På innergården planeras fler mötesplatser som en gemensamhetslokal som kan användas som övernattningslägenhet för släkt och vänner. I anslutning till gemensamhetslokalen kommer det även finnas en tvättstuga, allt placerat på gårdens mitt. Invid denna breder en större träterrass ut sig med solstolar.
På gångavstånd från bostaden hittar du mataffärer, restauranger, bageri, postombud, vårdcentral och skolor. Samtidigt som du bor med närhet till natur och Skåneleden. Med en kort biltur kan du doppa fötterna i havet, promenera på sandstränder och se charmiga hamnar, eller spela en runda på den närliggande golfbanan.
Husens arkitektoniska kvalitet utmärker sig med omsorgsfullt valda material, vackra proportioner med fint placerade fönster som ger goda utblickar för både stående och sittande person. Husen är utformade med fina balkongräcken och beständiga material. Möjlighet att beställa inglasning till din balkong eller uteplats kommer att erbjudas som ett tillval. Fasader där bottenvåningar är i trä bidrar till trivsel och ett varmt välkomnande. Kvarteret är signerat Liljewall Arkitekter.
Norr om bostäderna planerar vi att anlägga två parkeringsytor med direkt koppling till Langetoftsvägen samt Vantingevägen. Här planerar vi att placera laddstolpar för elbilar. För cyklarna kommer det att finnas öppna cykelställ vid entréerna samt tre större gemensamma enklare cykelförråd med låsbar dörr. Vi planerar även att installera solceller på vårt seniorboende.
För att se ytterligare information om varje objekt, besök https://www.jajab.se/till-salu/bostadsratt/.

För mer info om projektet, besök https://www.bonum.se/ny-seniorbostad/aktuella-projekt/skane/brf-forslovsangar/.

Langetoftsvägen 14-20

Förslöv
Visa alla bilder
Ansvarig
Oskar Persson
Fastighetsmäklare

Intresseanmälan