logo
bannerbg bannerbg bannerbg bannerbg bannerbg bannerbg bannerbg bannerbg
leftBg rightBg

Alla objekt

Villa

Fritidshus

Bostadsrätt

Tomt

Lantbruk

Ett urval av våra sålda fastigheter!

Villor

objectImage

Båstad, Birgit Nilssons Väg 210

Mitt på halvön, mellan Båstad och Torekov med härlig utsikt. Generösa byggnader och stor tomt bäddar för ett njutbart boende.

objectImage

Torekov Golfbanan, Kajutgränd 23

Enplanshus på populärt område vid Torekovs golfbana med insynsskyddad trädgård och en stor härlig terrass som gränsar mot allmänning.

objectImage

Båstad centralt, Kyrkogatan 16

I tennismetropolen Båstad på bästa läge. Skånelängan med sin vackra trädgård. Anor från 1800-talet! En unik fastighet!

objectImage

Torekov Golfbanan, Kabyssgränd 33b

Lättskött radhus med gräns mot allmänning och havsutsikt. Närhet till byn, golfbanan och badet. Trevlig och bra planlösning.

objectImage

Torekov centralt, Christopher Barfoths Gata 2

Ett av Torekovs "parad" läge med magisk utsikt över havet, hamnen och Väderön. Verksamhetsdel med bra hyresintäkter!

objectImage

Västra Karup, Salomonhögsvägen 5

Renoverad skånelänga med öppen planlösning, glasveranda, bjälkar i tak, kamin och härligt läge med utsikt över land och hav. Bo och njut!

objectImage

Segeltorp, Toftahögsvägen 26

Bo mellan hov och Hallavara i lantlig miljö i ett 1½ plans renoverat hus med tillhörande prunkande trädgårdstomt.

objectImage

Påarp, Påarpsvägen 225

Genuin och trevlig gammal skånegård med mängder av charm, mys och utrymmen. Gammaldags uppvuxen trädgård, separat gästavdelning stall m.m.

objectImage

Segeltorp, Toftahögsvägen 44

Mitt i naturen med magisk utsikt över landskapet, havet och Hallands Väderö. Här lägger du bort all måsten och njuter av Bjäre när livet är som bäst!

objectImage

Båstad centralt, Köpmansgatan 106a

Funktionellt boende med bra ytor mitt i byn. Liten insynsskyddad lättskött trädgård/uteplats i bra solläge, Här kan du promenera till Båstads utbud.

objectImage

Torekov Golfbanan, Ankaregränd 13

Vackert skånskt stenhus på populärt område intill Torekovs GK på lugn återvändsgata!

objectImage

Torekov Golfbanan, Röjelgränd 7

Fritidshus på attraktivt läge med vidunderlig utsikt över havet och Hallands Väderö ett stenkast från Torekovs golfbana!

objectImage

Torekov centralt, Doktorsgatan 22

Utsikt, närhet, bad, hamn, restauranger, sommar, promenader, Väderön, tennis, golf eller vad man tänker. 1½-planshus med bra förutsättningar!

objectImage

Torekov Golfbanan, Kajutgränd 3b

Välhållen enplansvilla i vinkel med soligt läge. Hus med öppen planlösning, mycket ljus och rymd. Separat vinterbonat extra sov/arbetsrum.

objectImage

Torekov centralt, Slättarödsvägen 6a

Nybyggt hus med inflyttning i sommar. Ljus, fräscht och med härliga ytor. Bra mtrl val. Mitt i Torekov med gångavstånd till allt vad byn erbjuder!

objectImage

Torekov, Ängalagsvägen 221

I utkanten av Torekov finner du detta charmiga röda trähus med stor härlig trädgårdstomt och ett väl tilltaget garage/verkstad.

objectImage

Västra Karup, Glimmingevägen 12

Renoverat och ljust boende med fina ytskikt, två bra sovrum. En härligt lummig trädgård med mysigt uterum och porlande bäck utanför tomten.

objectImage

Torekov Solsidan, Sjötungevägen 3

Första parkett med enastående läge och vidunderlig utsikt över havet och Hallands Väderö. Enkelt fritidshus men svårslaget läge!

objectImage

Slättaröd, Slättarödsvägen 245

Charmerande boende på landet, med närhet till Torekov och dess utbud. Äldre renoverat hus kompletterat med modern tillbyggnad. Separat gäststuga.

objectImage

Förslöv, Rörvångsvägen 8

Välbeläget hus i Förslöv, där du kan flytta in och bo och på sikt sätta din egen prägel på detta hus. Närhet till skola och övrig samhällsservice!

objectImage

Torekov, Lilla Stenlid 16a

Sommarfräscht 1½ planshus med med stor härlig altan och separat sovstuga. Nära golf, bad, och tennis. Förtursrätt till Torekovs GK. Varmt välkommen!

objectImage

Bjärehalvön, Faritslövsvägen 90

Klassiskt, ljust, renoverat hus i Skåne omgivet av böljande åkrar och med havet och Kullabergs siluett som fond i bakgrunden! Gästhus och pool!

objectImage

Torekov Solsidan, Skrattmåsvägen 20

Möt våren och sommaren i Torekov! Fritidshuspå en njutbar plats med vidunderlig utsikt över havet och Hallands Väderö!

objectImage

Torekov Golfbanan, Kajutgränd 21

Enplanshus på populärt område vid Torekovs golfbana med härlig insynsskyddad trädgård och gräns mot allmänning.

objectImage

Centrum, Danielslundsgatan 1

Med Rönneå som närmsta granne och med promenadavstånd till centrum ligger denna varsamt renoverade villa från sent 1700-tal med många fina detaljer.

objectImage

Torekov, Von Gegerfelts Väg 21

Lättskött, bekvämt radhus på gångavstånd till centrala delarna, havet och hamnen.

objectImage

Vejbyslätt, Vejbyslätts Stationsväg 29

I lugna och pittoreska Vejbyslätt bor du bekvämt i detta 1½-plans hus från 1930-talet som moderniserats under årens lopp.

objectImage

Påarp, Broddarpsvägen 73

Avstyckad skånegård anno 1884 med gammalt stall, loge och verkstad. Möjlighet att köpa till mark. Naturskönt belägen med cykelavstånd till Torekov.

objectImage

Torekov, Skolmästaregatan 5

Härligt boende i hus med bra ytor, ljusa rum och en härlig trädgård rakt i söder.

objectImage

Båstad, Plommonvägen 10

Modernt och välplanerat radhus med låga boendekostnader. 3-4 rok. Närhet till natur och centra Båstad. Bo billigare än i lägenhet!

objectImage

Torekov centralt, Storgatan 23 / Fexasträdet 2

Kombinera boende med verksamhet eller bygg om helheten till bostad. Välbeläget mitt i byn, med promenadavstånd till hav, hamn och övrigt byn erbjuder:

objectImage

Grevie, Hålarpsvägen 47

40- tals villa, renoverad med fingertoppskänsla. Du promenerar rakt ut i naturreservatet direkt från tomten. Härligt läge med möjligheter!

objectImage

Västra Karup, Kronostället 1

Nu är det sista av dess sju nybyggda enplanshus sålt. Vi har många kunder som söker hus i regionen!

objectImage

Rammsjö, Jeppas Lellas Väg 2

Mitt i Rammsjö finner du detta rymliga, ljusa och renoverade hus med havsutsikt. Rakt nedför vägen ligger Rammsjöstrand och havet!

objectImage

Saltörsvägen 40

I mysiga Stora Hult finner ni denna enplansvilla med stor tomt och gångavstånd till Stora Hults vidsträckta sandstrand.

objectImage

Rammsjöstrand, Byavägen 1a

Underbara "Hamngården" på första parkett i Rammsjöstrand. Granne med hav, hamn och vacker natur. Drömmen för den som älskar Bjäre och dess natur!

objectImage

Torekov centralt, Olavsgatan 4

Sommarskön villa med renoverat kök och badrum på centralt läge i Torekov. Två stora sovrum och ljust allrum. Härlig baksida med flera uteplatser.

objectImage

Torekov Golfbanan, Beginsegelgränd 3

Generöst boende med hög standard på insynsskyddad tomt med flera uteplatser. Viss havsutsikt från övre plan. Förturskö till Torekovs G.K.

objectImage

Västra Karup, Vällingbyvägen 8

"Gröna huset" är ett lättskött, trivsamt hus med rymliga terrasser i syd-väst. Här bor du billigt i ett levande samhälle! Stor tomt i soligt södäge!

objectImage

Förslöv, Hästräfsevägen

Här erbjuds 12 nyckelfärdiga bostäder byggda som parhus. Förslöv - ett växande samhälle! Flexibla hus 2-5 rok. beroende på önskemål.

objectImage

Båstad, Utskiftesvägen 51

Bo i Båstad på gångavstånd till de centra delarna och hamnen. Stort rejält souterränghus med plats för många med alla bekvämligheter i båda plan.

objectImage

Torekov centralt, Ydrehallsgatan 9

Centralt mitt i Torekov ett stenkast från havet och Ydrehall ligger denna välplanerade villa/fritidshus med uppvuxen skyddad trädgårdstomt.

objectImage

Torekov centralt, Lottas Gränd 6

Charmig villa med bland annat fina gamla brädgolv, kakelugn och många sovrum. Uppväxt tomt med träterrass i söderläge. Sommarkänsla mitt i byn.

objectImage

Torekov centralt, Frennegatan 6

Äldre, charmigt gathus med en fantastisk, insynsskyddat trädgård i söderläge. endast ett par minuter från morgonbryggan, hamnen och övriga centrum.

objectImage

Torekov, Skrattmåsvägen 43

Nyproducerat och högklassigt boende i stilrena materialval och en härlig utsikt över havet. Flytta in och njuta av allt Torekov har att erbjuda.

objectImage

Torekov Golfbanan, Bogsprötsgränd 4

Välskött boende i 1 plan på återvändsgata utan krav på massa underhåll. Promenadavstånd till hav och centrala Torekov. Förtursrätt till Torekovs GK.

objectImage

Axelstorp, Ravinvägen 17

Här njuter man av tystnaden, naturen och enskildheten om än med många grannar i närheten. Byggnadsbestånd väl i ordning och i trevlig stil.

objectImage

Ängelsbäck, Ängelsbäcks Byaväg 3

Renoverad och fräsch villa i Ängelsbäck. Fräscha ytskikt, nyinredd ovanvåning, 2 sovrum med möjlighet till ytterligare ett. Nytt badrum och WC.

objectImage

Ängalag, Ängalagsvägen 462

Trevlig skånelänga med renoveringsbehov och utsikt över den skånska nypotatisen. Perfekt för den lilla familjen i mysiga Ängalag! Västerläge!

objectImage

Torekov Golfbanan, Jaktgränd 3

Bo vid 16:e green med förtursrätt till Torekovs GK. Fräsch villa med optimal planlösning och havsutsikt från såväl altan som balkong. Somrigt!

objectImage

Hålshult, Snoggarpsvägen 440

Charmerande hus strax ovanför Västersjön och Rössjön. Här njuter man av naturen, tystnaden och stillheten. Renoverad sagodröm!

objectImage

Hov, Svenstadsvägen 343

Villa Dalhem mitt i Hov erbjuder möjlighet att få fixa och trixa som man själv vill eftersom fastigheten kräver renovering. Gammalt uthus på tomten.

objectImage

Bjärehalvön, Karpa Gada 132

Mitt på halvön, mellan Båstad och Torekov med härlig utsikt. Generösa byggnader och stor tomt bäddar för ett njutbart boende.

objectImage

Rammsjö, Jeppas Lellas Väg 19

Välbyggd villa på återvändsgata i lugnt kvarter. Cykelavstånd till salta dopp i Rammsjöstrand. Visst uppfräschningsbehov.

objectImage

Ängelholm Havsbaden, Strandstigen 1

Ängelholms vackraste del, Havsbaden, erbjuder en generös villa med väl tilltagna ytor, sep. gäststuga samt en stor tomt, ett "stenkast" från stranden

objectImage

Båstad, Plommonvägen 18

Modernt och välplanerat radhus med låga boendekostnader. 4 -5 rok. Närhet till natur och centra Båstad. Bo billigare än i lägenhet!

objectImage

Förslöv, Sandbäcksvägen 48

Mycket välhållen enplansvilla med källare på återvändsgata i barnvänligt och populärt område, centralt i Förslöv.

Fritidshus

objectImage

Slättaröd, Jeppas Lellas Väg 112

Mitt i naturen med magisk utsikt över landskapet, havet och Kullahalvön. Här lägger du bort all måsten och njuter av Bjäre när livet är som bäst!

objectImage

Burensvik, Burensviksvägen 221

Vill du bo närmare havet, så får du ha flytsväst. Fri havsutsikt på avundsvärt läge på naturreservatet i Burensvik. Läge, läge, läge!

objectImage

Öllövsstrand, Malörtsvägen 15

Utsikt över havet på hörntomt i sommarsköna Öllövsstrand. Enkel sommarboning med två st separata gästhus med vardera 1 sovrum. Gräns mot allmänning.

objectImage

Ingelstorp, Ingelstorpsvägen 165

Charmig skånelänga från sent 1800-tal med många fina gamla detaljer. Avskild tomt med havsutsikt. Perfekt för dig som vill förädla och utveckla.

objectImage

Torekov Golfbanan, Skrattarpsvägen 78

Välskött hus på Skrattarp!! Solnedgångar med havsutsikt från din egen terrass. Compact living med bra planlösning. Välkommen hit!

objectImage

Torekov centralt, Heimers Gata 7

Vinkelvilla i 1-plan på populära Heimerska Lyckan. Fastigheten gränsar till en allmänning och den ligger nära badstrand, hamnen samt allmän service.

objectImage

Våxtorp, Egla 26

Trevlig stuga med fjällkänsla. Närhet till golfbanor, rodelåkning och härliga naturupplevelser sommartid och Vallåsens skidanläggning vintertid.

objectImage

Glimminge Plantering, Norra Saltsjövägen 3

Gamla Kristianstadskolonin belägen i Glimminge Plantering och som fram till 60-talet nyttjas som barnkoloni är nu till salu.

objectImage

Torekov Solsidan, Sillavägen 8

Lättskött enplanshus med optimal planlösning och kamin i sällskapsrummet. Nytt gästhus med toa. Nära till restaurang, spa, gym. Kvällsdopp i sikte!

objectImage

Torekov centralt, Kattegattsvägen 7L

Compact living med välplanerade m² mitt i centrala byn. Enkelt och lättskött "bungalow-liknande" sommarboende med närhet till allt i Torekov.

objectImage

Bjärehalvön, Stenhotten 113

På Hallandsåsens sydsluttning med bokskogen inpå knuten ligger detta välskötta fritidshus. En oas på ostört naturläge!

objectImage

Torekov Golfbanan, Kompassgränd 22

Populärt fritidsboende i ett plan med oanad plats. Förtursrätt till Torekovs GK och närhet till både hav, natur och Torekov. Viss havsutsikt.

objectImage

Torekov Golfbanan, Kompassgränd 36

Ett fritidshus för dig som vill ha utsikt över havet, för dig som vill se solnedgångar och för dig som vill kunna ta härliga havsbad om morgnarna!

objectImage

Påarp, Påarps Kyrkoväg 102

Modernt fritidshus i skogsbrynet med naturskönt läge och utsikt över det öppna landskapet, från det stora trädäcket i sydväst! En riktig sommardröm!

objectImage

Torekov centralt, Doktorsgatan 3

Välbelägen klassisk sommarstuga på en av de mer populära gatorna i centrala Torekov.

objectImage

Torekov centralt, Lundstens Gata

Läge, Läge, Läge!!!

Tomt

objectImage

Västra Karup, Erik Petters Väg

Billigare blir det aldrig! Investera nu för framtiden, till dig, dina barn eller barnbarn.

objectImage

Förslöv,

Tillfälle att förvärva fribyggartomt centralt i Förslöv och skapa ditt eget drömboende. Byggrätten medger byggnation i 1-plan.

objectImage

Skummeslövsstrand, Doktorsgatan 2b

På första parkett med enastående läge och obruten havsutsikt över Laholmsbukten! Tomt på 1 246 kvm.

objectImage

Torekov, Varegårdsvägen

Tomt i utkanten av Torekov med gångavstånd till byn, havet och golfbanan. Anslutningsavgifter för kommunalt VA betalda.

objectImage

Påarp, Påarpsvägen

Rejäl tomt på lantligt läge med cykelavstånd till Torekov. Positivt förhandsbesked att bygga enbostadshus i 1,5 plan.

objectImage

Rammsjöstrand, Byavägen 7 C, Rammsjöstrand

Unik möjlighet att förvärva tomt i bykärnan och nära hamnen i pittoreska Rammsjöstrand. Var med och skapa ditt boende från början!

objectImage

Klyvaregränd 13

objectImage

Torekov, Skrattmåsvägen

På denna härligt belägna tomt blickar du ut över havet, Hallands Väderö och Kullabeg.

objectImage

Skummeslövsstrand, Kärrmesvägen 35

Tomt på lugn gata i Skummeslövsstrand med närhet till såväl hav som Båstad. Här får du bygga i 1 ½ plan och anslutningsavg. för VA & el ingår.

objectImage

Skrattarp, Skrattarpsvägen 1

Nu finns chansen att förvärva en av de sista kvarvarande obebyggda tomterna på omåttligt populära Skrattarpsområdet. Nära golf, natur och havet.

objectImage

Torekov, Skrattmåsvägen

Tomt med havsutsikt.

objectImage

Torekov Golfbanan, Klyvaregränd

Byggklar tomt vid Torekovs golfbana med gångavstånd till golfen, badet, tennis men också till stranden och byn.

objectImage

Torekov, Varegårdsvägen

Byggklar tomt i Torekovs ytterkant med gångavstånd till byn, havet och golfbanan. Anslutningsavgifter för VA betalt.

objectImage

Torekov Golfbanan, Lodgränd

Hörntomt på attraktivt läge i trevligt område som gränsar mot allmänning, nära till golf, hav och byn!

objectImage

Torekov, Vitalis Väg 17

Byggklar tomt i Torekovs utkant med gångavstånd till byn, stranden, golf och allt övrigt Torekov har att erbjuda.

objectImage

Magnarpsstrand, Hjalmars Väg 15

Äntligen kan vi erbjuda en av de få obebyggda tomterna som ligger högt belägen i söderläge med en magisk utsikt över Skälderviken och Kullaberg!

objectImage

Torekov Golfbanan, Råledsvägen - Lilla Stenlid

Stor hörntomt nära golfbanan med möjlighet att bygga ditt eget drömhus, precis som du vill ha det. Nära havet, och tennis samt golfbanan!

objectImage

Torekov, Skrattmåsvägen

Tomt på bra läge i idylliska Torekov.

objectImage

Torekov centralt, Litorinavägen

Centralt belägen fastighet i Torekov, idag bebyggd med lagerbyggnad. Möjlighet att dela tomten för uppförande av två 1 ½-planshus.

objectImage

Påarp, Påarpsvägen

Tomt med ett härligt naturnära läge med utsikt över landskapet, havet och delar av Kullhalvön. Torekov nås på ca 10 min via cykel.

objectImage

Torekov Golfbanan, Lodgränd

Fribyggartomter på attraktivt läge i trevligt område som gränsar mot allmänning, nära till golf, hav och byn!

objectImage

Torekov Golfbanan, Lodgränd

Hörntomt på attraktivt läge i trevligt område som gränsar mot allmänning, nära till golf, hav och byn!

objectImage

Yderhult, Yderhultsvägen

Vill du bygga ett eget hus på landet i Båstad, med utsikt? Naturnära tomt med positivt förhandsbesked och på köpet får du en bit mark som ingår!

objectImage

Västra Karup, Erik Petters väg 14

Tomt färdig för byggnation med VA + el-avgifter betalda.

objectImage

Rammsjöstrand, Byavägen

En av de få obebyggda tomter som finns kvar i otroligt mysiga Rammsjöstrand. Nu kan du få det precis som du själv alltid har önskat!

objectImage

Lantbruk

objectImage

Böskestorp, Böskestorpsvägen 27

Hästgård på Bjäre. Ekonomibyggnad med stall, garage och trevligt inredd vindslägenhet. Äldre boningshus i dåligt skick. Areal ca 12 ha.

objectImage

Slättaröd, Jeppas Lellas Väg 120

Jordbruksfastighet med 14 ha mark. Härligt läge och utsikt överlandskapet, havet och Kullahalvön. Bra mark.

objectImage

Västra Ljungby, Hulta Ängar 20

Här bor du på en stor avstyckad gård med ca 3,5 ha mark. Närhet till havet, Vejbystrand och flygplatsen.

Bostadsrätt

objectImage

Torekov, Örtagårdsvägen 8d

Lättskött, trevligt boende i Torekov med gångavstånd till affär, hamn, hav o. bad, restauranger m.m. Permanent eller sommarboende, du bestämmer!

objectImage

Grevie, Ljungvägen 55 A

Välskött bostadsrätt i äldre standard med fantastisk utsikt över havet och Kullaberg. Närhet till kommunikationer och livsmedelsbutik.

objectImage

Torekov centralt, Tunbyvägen 5B

Bo mitt i Torekov i bostadsrättsform, vilket inte ställer speciella krav på att du skall sköta och underhålla, utan bara bo och njuta!

objectImage

Centrum, Bruksgatan 5C

Genomgående hörnlägenhet högst upp i central och populär förening med låg avgift. Balkong med kvällssol. Stambytt fastighet!

Båtsmansgatan 14, 269 77 Torekov . tel 0431-36 35 00 . fax 0431-36 39 65 . e-post info@jajab.se