logo
bannerbg bannerbg bannerbg bannerbg bannerbg bannerbg bannerbg bannerbg
leftBg rightBg

Syns man inte, finns man inte!  

Vi syns och finns för din skull! För att nå optimalt resultat och försäljningspris arbetar vi med breda och noga utvalda marknadsföringskanaler för bäst exponering av våra fastigheter.

Idag är internet det absolut största och vanligaste sättet att göra sin fastighet synlig för allmänheten.
För att nå flest presumtiva kunder har vi valt att synas på de mest välbesökta bostadsportalerna.
Ett starkt komplement till dessa sidor, är vår egen hemsida med många unika besökare varje dag. Traditionellt sett har annonsering i tidning varit fastighetsmäklarens lättaste sätt att nå marknaden.
Idag är tidningsannonsering inte lika utbrett men för att nå största effekt annonserar vi än idag i både lokala och regionala tidningar, men även i exklusiva månadsmagasin, tex. livsstilsmagasinet Hoom.

På vårt centralt belägna kontor har vi väldigt goda möjligheter att exponera våra fastigheter på ett professionellt sätt och på så sätt fånga intresse hos kunder i Torekov. Vi marknadsför även fastigheterna genom att skylta på ett antal strategiska platser i vårt arbetsområde, där bankerna
i Båstad, Förslöv och Ängelholm står i fokus, men vi skyltar även på andra platser och orter.

Vi matchar givetvis också våra fastigheter mot föranmälda kunder i vårt omfattande spekulantregister. 

Företaget värnar om bygden och har även valt att synas där många av bygdens ungdomar idrottar samt på platser där många av våra tillresta kunder utövar sina fritidsaktiviteter. Genom att vi syns på dessa ställen hjälper vi även dessa föreningar att fortsätta sin verksamhet. Vi finns också i diverse publikationer som är till nytta och nöje för såväl oss som bor och verkar i regionen som för våra tillresta vänner. Vår ständigt aktuella till salu broschyr, Bjäreguiden, finns också att tillgå på olika platser på Bjärehalvön.

Utöver att synas hörs vi också. I radio? Ja absolut, men framförallt och kanske det viktigaste av allt via alla nöjda kunder som vi hjälpt till bra affärer under våra 80 år som verksamma. Lyssna du också!

objectImage

Ängelholm Södra Utmarken, Kullavägen 75

LÄS MER >>

objectImage

Torekov Golfbanan, Lodgränd

LÄS MER >>

objectImage

Torekov, Grisslevägen & Tordmulevägen

LÄS MER >>

Båtsmansgatan 14, 269 77 Torekov . tel 0431-36 35 00 . fax 0431-36 39 65 . e-post info@jajab.se